Behandelingen

Azea wast dagelijks bergen textiel
Alles wat er bij ons binnenkomt, wordt deskundig geselecteerd voor het juiste wasprogramma. Wij reinigen en stomen alle soorten kleding:
Van pantalons tot trouwjurken en alle overige particuliere kleding
Van dekbedden tot gordijnen en al het andere huiselijke goed
Van brandweerpakken en politie-uniformen tot alle soorten representatieve kleding
Van schoonloopmatten en lichtbakken (van tl-lichten) tot alle soorten lamellen

Chemische reiniging
Dit is een zeer sterke ontvetbehandeling voor alledaagse- en werkkleding. Een ideale methode, omdat het om een milieuvriendelijke en duurzame behandeling gaat, waarbij er bovendien sprake is van minimale krimp en slijtage. Het is milieuvriendelijk en duurzaam, omdat er gebruik wordt gemaakt van perchloorethyleen (PER), wat na gebruik wordt gedestilleerd en hergebruikt.

Reining Airsocks

Wij hebben speciale wasmachines waarin Airsocks gereinigd kunnen. worden. Schimmels en Bacteriën kunnen zo krachtig worden bestreden.

Koolwaterstof reiniging
Een milieuvriendelijke behandeling, omdat er gebruik wordt gemaakt van een ‘zachte’ vloeistof. Deze reinigingsmethode is niet voor alle wasbeurten geschikt, maar vooral voor ‘gevoelige materialen, zoals gordijnverduistering/vitrage of alles waar goud of zilverdraad in is verwerkt.

Wasbehandeling
Dit is een behandeling op waterbasis, waarmee alle vuiligheden worden verwijderd die zijn ontstaan door iets wat op waterbasis in de kleding is terechtgekomen.

Ultrasonoor reiniging
Wie er nog nooit heeft gehoord van een reiniging door middel van geluidstrillingen: het bestaat. Lamellen, luxaflex of lichtbakken (van tl-lichten) worden grondig gereinigd door ze in een waterbak onder te dompelen en vervolgens schoon te trillen door geluidsgolven. Het is dé garantie voor een zorgvuldige en schone behandeling van dergelijke wasverzoeken.

Leer- en tapijtreiniging
Twintig procent van het vuil onder je schoenen blijft achter op een schoonloopmat. Ook op tapijt blijft veel vuil achter en dient zo nu en dan (uit hygiënisch oogpunt) onderhouden te worden. Bij Azea zijn alle soorten tapijt en matten te reinigen en ook al uw leren kledingstukken zijn welkom voor een speciale leerbehandeling.