Duurzaamheid

Sinds kort is er een uniek en milieuvriendelijk reinigingstraject bij gekomen. Azea’s GROENE ROUTE, rond het biologisch volledig afbreekbare vuiloplosprocédé K4. Een reinigingssysteem dat qua oplossend vermogen zelfs effectiever is dan perchloorethyleen en koolwaterstof.

Dit biologische systeem heeft niet alleen een reinigende werking voor oliën, vetten en harsen, maar ook voor in water oplosbare verontreinigingen. Het behandelde textiel wordt niet grauw, kleuren verbleken niet meer en de vezels worden met het juiste vochtgehalte in conditie gehouden.

Daarnaast zorgen het lage kookpunt en de snelle verdamping ervoor dat het milieu vrijwel niet meer wordt belast.

Het nieuwe inkopen

Ook úw opdrachtgevers en eindgebruikers zijn blij als u werkt met een duurzaam, milieu ontziend reinigingsproces. Steeds vaker is duurzaamheid een selectiecriterium!

U kunt de reiniging van uw bedrijfskleding zelf nog duurzamer inkopen. Want als u dat wilt, ontwikkelt Azea samen met uw bedrijfskledingleverancier dat de bedrijfskleding er ook na 60 of 100 keer reinigen nog als nieuw uitziet.

Over duurzaam gesproken!

Corporate cleaning

Azea kan desgewenst ook de bedrijfskleding en -textiel van uw klanten reinigen, onder uw vlag. Een mooie ‘kapstok’ voor een goed serviceverhaal richting uw klanten. Geheel namens u maakt Azea het waar.

Azea volgt het ritme van uw bedrijf

Azea stemt de timing van het werkproces af op het ritme van uw bedrijf. We leveren aan en halen af op het gewenste moment. Zodat uw mensen er altijd ‘Spic & Span’ uitzien en uw bedrijf uitstraalt dat het alles onder controle heeft.

Tailormade service
Van vermaken tot garderobe-beheer

Azea beschikt tevens over een professioneel afwerkatelier, waar bedrijfskleding á la minute hersteld en vermaakt kan worden.
Alle gereinigde bedrijfskleding wordt schoon, met direct herkenbare maat-indicatie aangeleverd, desgewenst gelabeld op naam van de medewerk(st)er, en op rekken die perfect in uw kleding-uitgifteruimte passen. Azea Rackjobbing noemen we deze service. Misgrijpen is er niet meer bij.