Certificatie

Bedrijfskleding en bedrijfstextiel reinigen is een aantrekkelijk service product, sinds Azea het traject heeft gladgestreken tot een full-service-proces waar u geen omkijken meer naar heeft.

Vanaf de eerste seconde dat uw bedrijfskleding bij Azea binnenkomt, volgt het een hygiëne-protocol dat speciaal voor uw bedrijf is geschreven. We sorteren de kleding voor op het specifieke type vuil dat bij uw bedrijfsproces hoort. Op het type textiel en op de gewenste levensduur en stemmen daar de reinigingsmiddelen, behandeltijden en temperaturen op af.
Bij Azea volgt uw bedrijfskleding en textiel de professionele BLAUWE ROUTE waar de modernste apparatuur is geprogrammeerd met de specifieke eisen van uw bedrijf.

Azea ondersteunt uw certificatie

Bij uitbesteding en inkoop bent u niet alleen alert op prijs en service, maar ook op de certificaties waar uw bedrijf ook aan gehouden wordt.
Bij Azea werken we met eveneens gecertificeerde procedures die naadloos aansluiten op de certificaties van onze klanten.

Uw HACCP-(foodindustrie) en BRC6-certificatie worden bij Azea controleerbaar ondersteund, de hele (groene en blauwe route) door. Voor het reinigen, labelen, brandwerend maken, repareren en herstellen van textiel en aanverwante artikelen volgt Azea strikt het interne hygiëneprotocol behorend bij de certificatie NEN-EN-ISO 9001:2015

Bovendien neemt het bedrijf ook maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus. Waar verantwoord betrekt Azea sociale werkplaatsen bij het proces.